Om Prinsessan Ja!:


Åh, vilken underbar bok. Jag njöt av varenda sida. Välskriven, härliga miljöskildringar, bra personporträtt och jag längtar redan efter att läsa nästa bok. Som jag faktiskt redan har påbörjat. Det här är en bok jag rekommenderar till alla åldrar, även om det är en bok för de yngre. Jag som vuxen hade mycket stort nöje av att läsa den och jag hoppas att Patrik Stigsson tänker skriva många, många fler böcker för jag kommer att läsa allt han skriver. Rekommenderar dig att göra detsamma!

Den får fem stjärnor av fem möjliga.
Kim M Kimselius


 

För läsaren i slukaråldern blir prinsessan en ny, frisk och annorlunda bekantskap.

       Eva E:Son Fransson, bibliotekstjänstVi ser fram emot den andra delen och hoppas på att den kommer väldigt snart!

Älskar Att Läsa


 

Historien om Davvad, Polp och Prinsessan Ja! är både spännande, rolig och framförallt fylld av värme. Här blandas Grybbingar, prinsessor, häxor, förbannelser, troll, trollkarlar, magi och önskespöken i en röra som tillsammans bildar den här bokskatten.

Vargnatts Bokhylla


 

Jag ger "Prinsessan Ja!" 4 av 5 ugglor.
Agnes Bokblogg


 

Vill ni ha en längre bok att läsa högt för era barn ur så rekommenderar jag verkligen Prinsessan Ja! Den kombinerar snäll mysighet med ett äventyr av modernare sagoanda.

Bokpandan


 

Jag tyckte verkligen om historien och karaktärerna så jag ger Prinsessan Ja! betyget 4/5!

Vår Bokvärld


 

Ett helt underbart äventyr! Så lekfullt och härligt att läsa. Detta är en bok som sprudlar av äventyrslust och nyfikenhet.
Midnatts Ord

Språket är varierande med många skojfriska uttryck och däri finner jag en unik berättarröst som varvar humor med spänning och allvar. Ofta kommer jag på mig själv med att småskratta, inte minst när Davvad möter det förbannade lilla trollet Salve, som blir ett riktigt monster om nätterna.

Emilias BokstäverOm Snyltskator och Måntroll:

Ett härligt äventyr tillsammans med Davvad och hans vänner. Den här berättelsen var lite otäckare än den förra, och samtidigt mer spännande. En bok jag varmt rekommenderar dig att läsa, för att kunna koppla av tillsammans med grybbingarna. Härliga personer med hjärtat på rätta stället. Läs boken!
Kim M Kimselius


 

Grybbingen Davvad råkar på nytt ut för en hisnande upplevelse. Läsaren får en spännande historia att följa; grybbingarna, dessa fridsamma och fruktätande individer, blir attackerade från två håll och i desperata försök att klara ut situationen upptäcker de andra individer vars värden och villkor för att överleva skiljer sig från mycket deras värld. Från växt och djurriket plockar författaren Patrik Stigsson ihop målande uttryck och ordvändningar som roar. Djur och väsens egenskaper blir också en viktig del i spänningen.

Eva E:Son Fransson, bibliotekstjänst

 

   


Sidan byggs av 1design1.com